Nature by Hand

Gårdbutik / Agent

Bag Nature by Hand står jeg – Anda Dyrlund- Parbst (født i Letland) med støtte af min danske svigerfamilie, som har haft deres familievirksomhed siden 1889. En god kundeservice, pålidelighed og ordholdenhed er nok de værdier, der har hjulpet os at komme så langt.

Med mit udvalg af produkter for Nature by Hand vil jeg gerne opfordre dig til at respektere alt det naturen tilbyder samt hjælpe med at bibeholde og ære gamle traditioner og færdigheder.

Jeg samarbejder med dygtige kunstnere, designere og kunsthåndværkere fra Letland, mange af dem er allerede internationalt kendte for deres mærke, design og kvalitet.

Nogle af de dygtige mennesker finder jeg i små landsbyer, når min mand og jeg rejser rundt i Letland. De fortjener også at blive hørt og set! Det er utroligt, hvor smukt håndværk de kan præstere og alt i harmoni med naturen!

I butikken finder du blandt andet håndvævede tekstiler, mundblæst og håndstøbt glas, keramik, porcelæn, stentøj, bolig tilbehør i træ, tøj og legetøj i økologisk bomuld til de mindste.

Altid velkommen!
Anda Dyrlund-Parbst

***

De kommer fra den grønne jord mellem øst og vest, og samtidig fra norden…
De vækker forståelse uden ord og har en forenet følelse, er broen mellem tider, tanker, sprog og kulturer…
De forener færdigheder og traditioner i nyt lys…
Noget dybt og fantastisk til dig, der værdsætter kvalitativ kreativitet med jordens naturlige råmaterialer!

Nature by Hand – til den moderne livsstil med respekt for naturen!